SSP: Smenjivanje načelnika VMA zbog „bahatosti i zločinačkog odnosa Vučića“

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je smenjivanje nekoliko načelnika Vojnomedicinske akademije (VMA) u Beogradu zbog potpisivanja peticije „Ujedinjeni protiv kovida“, pokazuje da „ne postoje granice bahatosti i zločinačkog odnosa prema ljudima koje režim Aleksandra Vučića nije spreman da pogazi“.

„Lekari koji su smenjeni, na mesta načelnika su došli zahvaljujući svom znanju i kvalitetima, kako bi obezbedili da građani dobiju najbolju medicinsku negu“, a smenjeni su „po kratkom postupku, ne zbog grešaka u radu, već zbog zahteva… da država bolje funkcioniše u borbi protiv korone“, navodi se u saopštenju SSP.

SSP je ocenila se „Srbija nije vratila u devedesete, nego u ratno doba gde ljudima presuđuju preki sudovi“, te će „posledice ovakve vlasti biti katastrofalne“.

Stranka slobode i pravde „svim građanima koji su na udaru Vučićevog režima samo zato što imaju svoje mišljenje i ne plaše se da ga kažu, garantuje da će biti vraćeni na svoja radna mesta kada u Srbiju vratimo pravdu koju je Vučićev režim zgazio“, piše u saopštenju.

(Novi magazin)

Napišite komentar