Najbrže vesti u Srbiji

Srpska lista: Janković da se ne izjašnjava o dešavanjima u Prištini

U saopštenju Srpske liste, dostavljenom Tanjugu se navodi da Janković nastavlja da se "brutalnim populističkim porukama iživljava nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji, baš kao što je to činio i dok je bio takozvani zaštitnik građana".

Iz Srpske liste pitaju šta bivši Ombudsman Janković, koji Srbe na Kosovu i Metohiji nije priznavao za građane Srbije, ima da se izjašnjava o političkim dešavanjima u Prištini, jer za njega, podsećaju, Priština i nije deo Srbije.

"Bolje neka slobodni građanin Janković piše sastave na teme iz svoje kompetencije, na primer ‘Kako sam proveo letnji raspust’ ili ‘Leto na jahti’, nego što savetuje Srbe na Kosovu i Metohiji, jer se za nas sam oglasio nenadležnim", navodi se u saopštenju i dodaje.

"Dok Janković uživa u blagodatima raskošnog života koji su mu omogućili njegovi finansijeri, Srbi na Kosovu i Metohiji se svaki dan bore za opstanak i očuvanje prisustva države Srbije u njenoj južnoj pokrajini, čije postojanje ne priznaju ni on ni njegovi sponzori", navedeno je u saopštenju.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike