Srpska državljanka pokušala da u zatvor Idrizovo uđe sa lažnom ličnom kartom

Foto: pixabay

Osnovni tužilaštvo u Skoplju podiglo je optužnicu protiv državljanke Srbije koja je pokušala da sa falsifikovanom ispravom uđe u zatvor „Idrizovo“ da bi posetila vanbračnog supruga.

Osnovni tužilaštvo u Skoplju podiglo je optužnicu protiv državljanke Srbije koja je pokušala da sa falsifikovanom ispravom uđe u zatvor „Idrizovo“ da bi posetila vanbračnog supruga.Kako se navodi u saopštenju, optužena srpska državljanka, koja je 5. oktobra sa umišljajem upotrebila lažnu ispravu kao pravu, tereti se za krivično delo „falsifikovanje isprava“.

Ona se, precizira se, sa falsifikovanom makdonskom ličnom kartom na drugo ime legitimisala pred zaposlenim na prijavnici zatvora „Idrizovo“ u Skoplju sa namerom da u njega uđe i da poseti vanbračnog supruga.

Dodaje se da je zbog realne opasnosti od sakrivanja i bekstva, jer je optužena strani državljanin, tužilac koji vodi taj slučaj od sudije za prethodni postupak krivičnog suda u Skoplju zatražio da joj bude produžen pritvor u kome se nalazi od hapšenja.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike