SNS: Vučević prvi pritekao u pomoć, opozicija koristi decu za političke poene

Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je da je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prvi pritekao u pomoć devojčici kojoj je danas pozlilo tokom njegove posete školi u Petrovaradinu i optužio opoziciju u tom gradu da koristi decu za političke poene.

SNS je u saopštenju odgovorio na optužbe Gradskog odbora Demokratske stranke da su zbog posete Vučevića deca iz Osnovne škole „Jovan Dučić“ u Petrovaradinu bila „ugurana u zagušljivu salu“ i da im je zbog toga pozlilo.

„Smatramo da nije prihvatljiva ovakva zloupotreba nesretnog slučaja i to maloletnog lica, za promociju bilo koje političke strukture. U danu kada je pijun Vuka Jeremića i Dragana Đilasa napao policiju, izdaje se saopštenje koje ima veoma nisku moralnu vrednost i nikakvu odgovornost prema građanima“, saopštio je SNS.

Novosadski odbor DS-a tražio je ranije danas ostavku Vučevića optužujući ga da je „u želji za ličnom promocijom, ugrozio zdravlje i bezbednost dece“ tokom posete osnovnoj školi u Petrovaradinu.

DS je saopštio da su deca iz Osnovne škole „Jovan Dučić“ izvedena s nastave i „ugurana u salu“ da bi slušala govor gradonačelnika i da je jedna devojčica pala u nesvest posle čega je odvezena kolima hitne pomoći.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike