Slobodari: Informacije BIA o protestima posledica kolapsa državnih institucija

Foto: Beta / Marko Drobnjakovic

Informacije bezbednosnih organa o demonstracijama koje se više proteklih dana dešavaju u centru Beograda su posledica „šizofrene politike režima koja je dovela do kolapsa svih državnih institucija“, saopštila je Informativna služba Narodnog slobodarskog pokreta „Slobodari“.

U današnjem saopštenju se ocenjuje i da su zvanične informacije „besmislice identične (onima) koje servira Krizni štab Vlade Srbije za suzbijanje epidemije korona virusa“.

Dodaju i da prema informacijama koje saopštava Bezbednosno-informativna agencija (BIA) u Srbiji su se „udružili fašisti sa Jevrejima i muslimanima“ i kako bi zajedno srušili predsednika Aleksandra Vučića.

„Srpske bezbednosne službe zajedno sa vlašću svakim danom tonu sve dublje i dublje u gomili laži i priči za malu decu kojima besomučno zatrpavaju građane Srbije.

Prema informacijama koje BIA daje medijima policiju na protestima napadaju desničari i fašisti, a strana podrška im dolazi od dva studenta iz Izraela i jednog radnika iz Tunisa“, navode „Slobodari, i dodaju da je ovakava narativ osmislio direktor Instituta za javnu politiku Vladimir Beba Popović.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike