Šampion humanosti, Dalibor iz Plandišta donira bubreg Mojkovčaninu

Rajko Medojević i njegova porodica zahvalni su što je Dalibor Bajić odlučio da baš njemu pomogne, kažu u nevladinoj organizaciji "Izvor života" čiji je Dalibor volonter.

"Cilj mu je da pokaže ljubav među nama, da smo svi jednaki pod ovim nebom. Drago mu je što ima saradnju sa našom organizacijom i ima mogućnost da preko nas pomaže. Ponosni smo na naše volontere koji se sve više odlučuju na donacije organa ljudima koji su u nevolji, jer nema veće sreće od one kada nekom poklonite šansu za novi život", saopštio je "Izvor života", a prenele Vijesti.

Transplantacija bubrega treba da bude obavljena u Istanbulu, a Medojeviću je za tu svrhu, kao i za putne troškove, potrebno oko 40.000 eura, koje porodica nije u mogućnosti da nabavi.

"Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu da Rajko što pre reši agoniju u kojoj se nalazi", apelovali su iz ove organizacije.

Svi koji žele da pomognu sredstva mogu uplatiti na žiro račune kod Crnogorske komercijalne banke 510220497028301574 ili na devizni IBAN ME 25510000000122232262

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар