Rebić: Doček Nove godine bez većeg kršenja javnog reda i mira

Novoimenovani vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić izjavio je da je doček Nove 2016. protekao bez težih krivičnih dela i većih kršenja javnog reda i mira.

„Građani su poslušali apel policije i nije bilo težih krivičnih dela i kršenja javnog reda i mira“, rekao je Rebić novinarima posle obilaska pripadnika policije koji su brinuli o bezbednosti građana koji su dočekali Novu godinu na Trgu Nikole Pašića u Beogradu.

Rebić je pozvao građane da i u narednim prazničnim danima poštuju propise i da nakon proslave ne voze automobile ukoliko su pili alkohol.

On je rekao da je obilaskom policije želeo da pruži podršku onima koji svakoga dana, pa i u vreme praznika, brinu o bezbednosti građana.

Kako je rekao, policija će to nastaviti da čini i u narednoj godini.

Na Trgu Nikole Pašića i u centralnim beogradskim ulicama raspoređeni su pripadnici policije i Žandarmerije, u skladu sa preporukom o višem stepenu bezbednosti zbog pretnji terorističkim napadima.

Vladimir Rebić imenovan je za novog vršioca dužnosti direktora policije na sednici vlade Srbije u četvrtak 31. decembra 2015, a prethodno je obavljao dužnost načelnika Uprave saobraćajne policije.

(Novi magazin)

Napišite komentar