Rastveljeno ubistvo u Novom Sadu – 13 uhapšenih, zaplenjena droga, vozila, 50.000 evra

U pucnjavi u novosadskom naselju Detelinara, u noći između četvrtka i petka, ubijen je 26-godišnji mladić, a jedan 47-godišnjak je ranjen.

Policija je ovo ubistvo rasvetlila, a u opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija je uhapsila 13 osoba i zaplenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50.000 evra.

Policija nastavlja dalji rad na ovom slučaju, saopštio je MUP.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je ovo krivično delo uznemirilo građane, ali je dodao da sa ponosom može da istakne da ga je policija rasvetlila za manje od 48 sati. 

"Teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca s pravom je uznemirilo ne samo novosadsku već i celokupnu srpsku javnost. Ali sa ponosom mogu da kažem, zahvaljujući upornom, marljivom, predanom radu pripadnika Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije i naravno posebno tužilaštva, možemo da kažemo da smo rasvetlili ovo ubistvo za manje od 48 sati", rekao je ministar Vulin.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар