Radno vreme ustanova i prodavnica za državni praznik

Dežurni prodajni objekti nespecijalizovanih trgovinskih formata, pretežno prehrambenog asortimana, "Maksi", "Tempo", "Šop end gou" radiće uobičajeno, bez izmena.

Tržni centri u Beogradu "Delta Siti", "Ušće", "Stadion" biće otvoreni kao i svakog radnog dana – od 10 do 22 časa.

U ponedeljak "Parking servis" neće naplaćivati parkiranje.

Zelene pijace će raditi od šest do 13 časova. Otvoreni tržni centar Novi Beograd ("Buvljak") neće raditi, kao ni "Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom".

Tržni centar "Krnjača" (cvetna pijaca) radiće od 11 do osam sati narednog dana.

Širom Srbije dežuraće 75 pošta. Glavna pošta u Beogradu, u ul. Takovska 2, kao i pošte na graničnim prelazima i administrativnim prelazima radiće non-stop, osim pošte na graničnom prelazu Čukarka u Preševu, koja će raditi u periodu od sedam do 18.30 časova.

U Beogradu će, u periodu od osam do 15 sati, raditi pošte u Savskoj 2, Glavnoj 8 (Zemun), Šumadijskom trgu 2a i u Pilota Mihaila Petrovića 8-12. Od osam do 19 časova biće otvorena pošta u TC "Stadion Šoping Merkator", dok će od sedam do 20 sati raditi ispostave u svim objektima "Univereksporta", kao i po jedna pošta u Sremskoj Kamenici, Rumenki, Temerinu, Kaću, Bačkoj Palanci i Futogu.

Dežuraće i dve pošte u Pančevu – u Svetog Save 11 (od osam do 15 časova) i Dositeja Obradovića 8K (od 8 do 12 sati), kao i jedna pošta u Vršcu, u Žarka Zrenjanina 15 (od osam do 15 časova).

U Somboru će raditi i pošta u Dositeja Obradovića 12 (od osam do 15 sati), a u Sremskoj Mitrovici ona u TC "Roda" (od osam do 19 časova).

Pošta u šabačkom TC "Roda" biće otvorena od osam do 14 časova.

U Subotici će pošta u TC "Mercator" raditi od osam do 20.30 sati, dok će u Kragujevcu do 20 časova biti otvorene poštanske ispostave u TC "Plaza" i TC "Roda". Dve pošte u Nišu radiće od osam do 15 sati – u Ulici Vožda Karađorđa 13 i u Dimitrija Tucovića 26.

Po jedna pošta, u periodu od osam do 15 časova, radiće u Boru (Đorđa Vajferta 1), Valjevu (Vuka Karadžića 5), Vranju (Kralja Stefana Prvovenčanog 49), Kraljevu, (Cara Lazara 37), Novom Pazaru, Kruševcu (Nemanjina 2), Leskovcu (Svetozara Markovića 1), Smederevu (Karađorđeva 10), Užicu (Obilićeva 2), Čačku (Gradsko šetalište 28), kao i u Zaječaru, Jagodini, Paraćinu, Kikindi, Prijepolju, Zlatiboru Požarevacu, Prokuplju, Loznici i Aranđelovcu.

Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji grada Beograda radiće non-stop, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od šestdo 20 sati.

Bioskopi u Beogradu u ponedeljak će imati dodatne prepodnevne projekcije, uglavnom animiranih filmova.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar