Preminuo novinar Igor Karanov

Insajder navodi da je emisija "Priča o priči" koju je uređivao i vodio bila tek jedna od priča koje su od leta prošle godine počeli da grade zajedno. I to kratko vreme bilo je dovoljno da osvoji srca i onih kolega koje su do tada znale samo njegov bogati novinarski opus.

"Iznenadni i prerani odlazak Igora Karanova za Insajder televiziju je veliki gubitak, ne samo zbog činjenice da je Igor bio riznica znanja i lepote reči, već i zbog toga što nas je napustio čovek koji je plenio dušom. Sreća i ponos koje je Igor iskazivao zbog pokretanja Insajder televizije i žar sa kojim je radio na razvoju naših sadržaja, za sve nas, ljude Insajder televizije, predstavljaju zavet da istrajemo u ostvarenju ciljeva koje smo zajedno sa Igorom postavili", navodi Insajder.

Igor Karanov je više od dve decenije radio u različitim medijima, između ostalih u novosadskom Dnevniku, Blicu, dnevnom listu Nova.

Igor je kao spoljni saradnik pisao i radio intervjue za brojne časopise kao što su Njuzvik, Vodič, FHM, CKM i druge. Za "Vek bez ikog", jednu od svoje tri knjige poezije Karanov je dobio "Matićev šal", a objavio je i roman "Dnevnik jednog vladara".

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike