Predsednica Skupštine Srbije osudila napad poslanika Obradovića na predsednika Odbora

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je danas osudila napad lidera i poslanika Pokreta Dveri Boška Obradovića na predsednika skupštinskog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja Aleksandra Martinovića

Ona je u saopštenju navela da je to „još jedan u nizu nasilničkih ispada Obradovića u Narodnoj skupštini“ čime je Obradović „još jednom pokazao građanima Srbije da je nasilje jedina politika za koju on zna i koju promoviše“.

„Danas je jasno svim građanima Srbije da je jedini cilj i smisao političke borbe Obradovića izazivanje incidenata i obesmišljavanje rada Narodne skupštine“, ocenila je Gojković.

Dodala je da je „ovakvim primitivnim ponašanjem, nedostojnim Doma Narodne skupštine, Obradović jasno i nedvosmisleno pokazao kako vidi političku borbu i koliko ne poštuje građane“.

„Očekujem i duboko verujem da će svi u društvu osuditi ovakvo nasilničko i neprimereno ponašanje“, navela je Gojković u saopštenju.

Obradović, šef poslaničke grupe Dveri, danas je „mišem“ od laptop računara gađao Martinovića, funkcionera Srpske napredne stranke SNS.

Obradović je tako reagovao kada mu je Martinović oduzeo reč jer je pokazao plakat na kojem je o predsednici Skupštine pisalo „Majo – pokrala si Novi Sad“.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike