Poslanici o poreklu imovine

To su predlozi zakona o davanju garancije Srbije u korist Nemačke razvojne banke KfW, Frankfurt na Majni, po zaduženju Akcionarskog društva Elektromreža Srbije, Beograd (Regionalni program za energetsku efikasnost u prenosnom sistemu II), potvrđivanju Sporazuma o zajmu između KfW i Srbije za projekat "Energetska efikasnost u zgradama javne namene i obnovljivi izvori energije u sektoru daljinskog grejanja – Ozelenjavanje javnog sektora".

Poslanici će razmatrati i predloge zakona o potvrđivanju Sporazuma o prosvetnoj, kulturnoj i sportskoj saradnji između vlada Srbije i Meksika, Sporazuma o statusu između Srbije i Evropske unije o akcijama koje sprovodi Evropska agencija za graničnu i obalsku stražu u Srbiji i Sporazuma između vlada Srbije i Severne Makedonije o saradnji u oblasti borbe protiv trgovine ljudima.

Poslanici će razmatrati i Izveštaj o radu Komisije za zaštitu konkurencije za 2019. godinu, sa Predlogom zaključka Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku od 3. februara 2021. godine.

Poslanici pre razmatranja zakona postavljaju pitanja Vladi Srbije i državnim institucijama.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар