Policija identifikovala muškarca koji je brutalno pretukao mladića

Novosadska policija identifikovala je I. K. (30) za kojeg se sumnja da je brutalno u Novom Sadu pretukao mladića (28) i naneo mu teške telesne povrede.

Na snimku koji se juče pojavio u pojedinim medijima vidi se muška osoba koja nekoliko minuta udara rukama u glavu mladića koji na platou leži bez svesti. Na kraju mu lomi obe ruke u predelu podlaktica.

Načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić potvrdio je u pisanoj izjavi za medije da je osumnjičeni muškarac identifikovan i „da po nalogu nadležnog tužilaštva policija radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja, kao i na pronalasku i hapšenju osumnjičenog“.

„Intenzivno tragamo za I. K. (30) zbog sumnje da je dvadesetosmogodišnjem mladiću zadao više udaraca u predelu glave i tela, usled čega je on izgubio svest, a nakon toga je oštećenom polomio obe podlaktice“, rekao je Šušnjić i dodao da se sve odigralo u Jevrejskoj ulici, veoma prometnoj ulici u centru grada.

U veoma potresnom snimku može se videti mladić koji je pokušao da odbrani mladića bez svesti, ali ga neidentifikovana osoba odvodi sa lica mesta, posle čega je osumnjičeni nastavio da udara bespomoćnog mladića.

Mediji su preneli da se incident desio tokom dana na očigled prolaznika, ali policija taj detalj nije komentarisala.

(Novi magazin)

Napišite komentar