Pogled sa 22. sprata Beograđanke – posle 40 godina

Marija Drakulić Šebez rekla je za RTS da će posetioci danas i sutra od 11 do 18 moći da uživaju u pogledu sa Beograđanke.

"Za današnji dan su gotovo sve karte raprodate, za sutra je nešto bolja situacija, interesovanje je ogromno", rekla je ona.

Posetioci bi trebalo da se pridržavaju predviđenog vremena do 30 minuta kako bi omogućili da što veći broj ljudi uživa u vidikovcu Palate Beograd.

Svi koji dođu danas na 22. sprat biće bezbedni, biće redara, limitiran je broj posetilaca iako je praktično otvoren prostor, ima staklenih panela koji štite od vetra.

"Redukovali smo ispod 50 odsto kapaciteta broj dostupnih ulaznica. Organizvali smo grupu na 30 minuta, na licu mesta su tri redara na vidikovcu", rekla je Drakulić Šebez.

Posle 40 godina Beograđani ponovo mogu da budu na ovom mestu. Ovo je jedinstvena prilika, s obzirom na to da je u toku velika rekonstrukcija palate.

Marija Drakulić Šebez ukazuje da posetioci mogu posle 40 godina da uživaju u pogledu i da vide kako će izgledati Beograđanka posle velike rekonstrukcije.

Novac priukupljen od ulaznica biće doniran Crvenom krstu.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар