Počele hladne probe u Beogradu, na šta građani da obrate pažnju

Funkcionalne probe trajaće od danas do 10. oktobra, rekao je u Jutarnjem programu RTS-a direktor Direkcije za proizvodnju Beogradskih elektrana Zoran Spasovski.

Poručio je da funkcionalne probe ne podrazumevaju zagrevanje poslovnih i stambenih prostora, već da je reč o probi sistema u dinamičkom hladnom režimu.

"Zamolio bih korisnike da ne pozivaju naš kol-centar i da ne prijavljuju loše grejanje – radijatori će svakako biti hladni – već da obrate pažnju na unutrašnje instalacije, na eventualna curenja i da prijave našem kol centru tu vrstu reklamacija", kaže Spasovski.

Poručuje da se kvarovi mogu prijaviti na broj telefona 011 20 93 100, te da ima dovoljan broj ekipa koje će pravovremeno reagovati, izaći na teren i ukloniti svaki eventualni nedostatak.

Spasovski ističe i da su Beogradske elektrane spremne za grejnu sezonu, te da se ne očekuje da će ona početi pre 15. oktobra, budući da, prema prognozama, prosečna dnevna temperatura neće padati ispod 12 stepeni, što je preduslov za početak grejanja.

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар