Pančevo, uhapšeni navijači Partizana i Crvene zvezde

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom i Žandarmerijom u akciji "Svetionik 2", koja je izvedena u cilju sprečavanja sukoba navijačkih grupa, uhapsila pripadnike navijačke grupe Partizana, "Južni front", zbog nasilničkog ponašanja. 

Uhapšeni su pripadnici pomenute grupe Đ. G., D. A., N. S. i M. Š. zbog sumnje da su u noći između 17. i 18. juna, izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika PI Pančevo, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Takođe, uhapšeni su i D. A., N. S., Đ. J., N. K. i M. A. zbog postojanja osnovane sumnje da su u noći između 2. i 3. jula izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu radnika obezbeđenja ugostiteljskog objekta "Medžik" u Pančevu.

Po nalogu zamenice OJT Pančevo, određeno je zadržavanje do 48 časova Đ. G., D. A., N. S., M.Š., Đ. J. i N. K. i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni i saslušani u tužilaštvu.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa policijom u Pančevu 30. juna uhapsilo N.V. i D.Č, pripadnike navijačke grupe Crvena zvezde zbog postojanja osnovane sumnje da su 18. juna izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, kada su kod ugostiteljskog objekta "Pogon" zadali udarce nožem i satarom oštećenom M. T.

Njima je po predlogu dežurne zamenice OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio pritvor.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike