Pančevo: Nađini mali plivači

Nađa Higl je održala prvi trening u Pančevu i na taj način je ispunila svoju veliku želju da se nakon završetka karijere posveti trenerskom poslu. Ne zna se ko je bio srećniji – ona ili deca, koja sad imaju od koga da nauče kako se postaje šampion.

U razgovoru sa decom saznali smo da žele da nauče sve vrste plivanja, da im je drago što će im Nađa pokazati osnovnu tehniku koja će im pomoći da brzo plivaju i svi žele da budu uspešni kao ona.

Deca su na prvom treningu bila veoma radoznala, jer Nađa im je uzor u plivanju i svi bi da krenu njenim putem, jer žele da jednog dana budu najbolji na svetu.

„Mogu da prenesem deci neka svoja iskustva i da im pokažem pokrete u vodi i naravno da ih naučim šta je fer plej i lepo ponašanje, a sve ostalo ću ja od njih da učim", kaže Nađa Higl Boharević. „Ima mnogo talentovane dece i samo im treba pružiti priliku da pokušaju, neophodno je da budu uporni, a sve ostalo će doći na svoje.”

Svi koji znaju da plivaju mogu da dođu svakog dana na trening u Plivački klub „Nađa Higl” u Pančevu, od 19.30 minuta, a deca iz Beograda mogu da plivaju sa našom šampionkom vikendom na bazenu SC „Milan Gale Muškatirović”.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike