Otac nestalog mladića: Verujem policiji, ako nešto znate – javite, makar i anonimno

Nenad Periš je stigao u Beograd, u kom je njegov sin Matej nestao 31. decembra. Policija od tada intenzivno traga za njim.

"Došao sam da vidim gde se to desilo, nemam nikakve informacije. Imam apsolutno poverenje u policiju i sve što rade. Iz onoga što sam dosad čuo, rade vrlo profesionalno, oni vode istragu i za sve informacije su nadležni", rekao je otac nestalog Mateja Periša.

Kaže da ga je zvalo mnogo ljudi iz Srbije i nudilo mu pomoć. Ono što je njemu potrebno je informacija o tome šta se dogodilo.

"Molim građane Srbije, sve koji znaju nešto, da se ne boje, da to prijave, da ubace u nečiji sandučić, makar anonimno", rekao je Periš.

Kaže da treba pustiti policiju da radi svoj posao i još jednom moli sve koji imaju neku informaciju da je podele.

MUP je ranije danas saopštio da je nestanak mladića prijavio njegov prijatelj 31. decembra u 18 časova. Matej Periš je diplomirani ekonomista i bivši vaterpolista, Visok je 188, ima plavu kosu i plave oči. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu majicu, farmerke i crne patike sa belim đonom.

Beogradski mediji pišu da su nadzorne kamere navodno snimile Splićanina kako se kreće ka stepenicama koje se spuštaju ka jednom splavu. Ipak, snimak je dosta lošeg kvaliteta zbog magle koja je bila te noći.

 

(Radio-televizija Srbije)

Пошаљи коментар
Најновије из рубрике