Osumnjičeni za ubistvo muškarca u Ugrinovcima priznao krivicu

Osumnjičeni je na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela i detaljno izneo svoju odbranu, naveli su iz Višeg javnog tužilaštva.

Kako se dodaje, naredbom o sprovođenju istrage B. T. se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo na svirep i podmukao način i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

"Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da je bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne zatvora za krivična dela za koja se tereti", navedeno je u saopštenju.

Ističe se da se sumnja da je B. T., nakon kraće rasprave sa oštećenim D. D. koji je stajao na kolovozu pored automobila marke "BMW X6", iz neposredne blizine, ispalio više projektila u pravcu glave i tela oštećenog.

U saopštenju se dodaje da je D. D. je usled nanetih povreda preminuo, dok se B. T. automobilom marke "škoda oktavija" udaljio sa lica mesta. Nedugo zatim pozvao je policiju i saopštio šta je učinio, nakon čega je uhapšen u Dobanovicima.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike