Osumnjičeni za Jovanjicu: Nisam zvao Andreja Vučića

Pošto se nalazi u pritvoru, Koluvija je preko svog branioca Zore Dobričanin Nikodinović poručio da su takva pisanja medija neistine.

Njegov branilac u izjavi za Tanjug kaže da ne razume potrebu političara da se "iživljavaju" nad sudbinom čoveka koji nije u prilici da im odgovori.

"Moj klijent Predrag Koluvija nalazi se u pritvoru, a za to vreme portali i mediji bombarduju javnost raznim neistinama koje mu dodatno upropaštavaju život. Molim političare, a posebno politikante i kvazistručnjake za svaku temu da ubuduće ne izmišljaju neistine i time nanose štetu mom klijentu, već da puste organe gonjenja da rade svoj posao uz poštovanje prava na odbranu mog klijenta", rekla je Zora Dobričanin Nikodinović.

Takođe je apelovala na poštovanje prezumpcije nevinosti njenog branjenika. Ovo hapšenje izazvalo je veliku buru javnosti prethodnih dana.

Na gazdinstvu "Jovanjica", koje je bilo registrovano za proizvodnju organske hrane, policija je pronašla 450 kilograma marihuane već spremljene za prodaju i četiri tone stabljika za preradu.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike