Osmoro lakše povređeno u pet saobraćajnih nezgoda u Beogradu

Na ulicama Beograda protekle noći lakše je povređeno osam osoba u pet saobraćajnih nezgoda, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je jutros da su u saobraćajnoj nezgodi oko 22.30 na uglu Zemljoradničke ulice i Bulevara oslobođenja tri muškarca lakše povređena, od kojih je jedan zbrinut na licu mesta, dok su dvojica prevezena u Urgentni centar.

Mladić (25) i žena (50) lakše su povređeni nešto pre 22.00 u saobraćajnoj nezgodi na uglu Ulice omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđić posle čega su prevezeni u Kliničko-bolnički centar (KBC) „Zemun“.

Saobraćajne nezgode dogodile su se i oko 20.25 na Ibarskoj magistrali, kada je lakše povređena žena (32), kao i oko 20.20 u Boljevačkoj ulici u Jakovu kada je lakše povređene muškarac (42).

Žena (73) je povređena u saobraćajnoj nezgodi oko 19.00 u Ulici cara Dušana u Zemunu zbog čega je posle ukazane pomoći prevezena u KBC „Zemun“.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 106 puta, od čega je 19 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, srčani bolesnici i hipertoničari.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike