Obradović: Pozivam Stefanovića na tv duel, svako da ponese svoju diplomu

Foto: Beta / Branislav Božić

Lider Dveri Boško Obradović pozvao je danas ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića na televizijski duel na koji bi obojica doneli svoje fakultetske diplome, jer je to kako je ocenio, najbolji način da se javnost uveri ko je u pravu u vezi sa optužbama vezanim za akademsko zvanje ministra.

„Ako nema šta da krije neka izađe na direktan TV duel i neka bira televiziju, voditelja i termin. Mislim da je javni medijski servis pravo mesto za ovakve debate i da RTS ima obavezu da organizuje ovo sučeljavanje. Ja bih poneo sve svoje dokaze da ministar policije nije završio fakultet i da se lažno predstavlja kao doktor nauka, a drugi čovek SNS bi doneo svoje dokaze da je regularno završio svoje studije, dok bi građani mogli da sami zaključe šta je istina“, naveo je on.

Obradović je u saopštenju naveo da ako Stefanović odbije tu ponudu, onda to može biti samo još jedan dokaz da je tačno da je falsifikovao diplomu.

„To će onda videti i čitava javnost, jer onaj ko je pošteno završio fakultet nema razloga da ne pokaže javno svoj indeks. Ako toga nema ostaje jedino ostavka. Stefanoviću, birajte – TV duel da dokažete ispravnost svoje diplome ili ostavka“, dodao je Obradović.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike