Obeležen Dan BIA, Vučić i Gašić položili vence za poginule pripadnike

Foto: prtscr

Bezbednosno-informativne agencije (BIA) obeležila je danas 121. godinu od osnivanja civilne službe bezbednosti u Srbiji i 18 godina od osnivanja BIA, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor agencije BIA Bratislav Gašić položili su venac ispred memorijalnog zida u znak sećanja na poginule pripadnika.

Povodom Dana Agencije, zaslužnim pripadnicima uručene su godišnje nagrade za doprinos radu službe i izuzetna zalaganja u radu u prethodnoj godini.

U saopštenju BIA navodi se da je tokom obraćanja svečanom kolegijumu Vučić čestitao svim pripadnicima Dan Agencije i zahvalio im se na uloženom trudu i radu.

Istakao je da je BIA vidno napredovala u svom radu i opremljenosti, kao i u postignutim rezultatima u prethodnom periodu i naglasio je da je neophodno i dalje ulagati u mlad i stručan kadar i razvijati tehničku opremljenost Agencije.

Svim pripadnicima Agencije poručio je da u obavljanju svog posla na prvom mestu treba da imaju interes svih građana Srbije.

Bratislav Gašić je čestitao pripadnicima Agencije njihov dan i istakao da će rukovodstvo BIA nastaviti da ulaže sve svoje napore kako bi se materijalni i statusni položaj Agencije, a time i njenih pripadnika dalje unapređivao.

Naglasio je da je uveren da će Agencija, kao i prethodnih godina uspešno izvršavati postavljene zadatke na dobrobit države Srbije i svih njenih građana koji u njoj žive.

(Novi magazin)

Napišite komentar