Novi Sad, uhapšene tri osobe zbog napada u lokalu

Uhapšeni su M. G. (2002), S. D. (2001) i D. A. (2000) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je MUP.

Sumnja se da su, sinoć, njih trojica nasilno ušla u jedan ugostiteljski objekat u centru grada, tako što su razbili staklo na ulaznim vratima koje je lakše povredilo jednu osobu u lokalu.

Naknadno je, kako se navodi i vlasnik lokala prijavio povrede koje nije mogla da potvrdi ekipa Hitne pomoći, pa je upućen na dalju dijagnostiku.

Policija je kod osumnjičenih pronašla predmete koje su, kako se sumnja, koristili prilikom izvršenja krivičnog dela.

Sva trojica uhapšenih biće privedena na saslušanje osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić čestitao je Policijskoj upravi na brzoj i efikasnoj akciji na otkrivanju i privođenju troje osumnjičenih za nasilništvo u centru tog grad.

"Apsolutno je nedopustivo nasilje, kao i raspirivanje nacionalne i verske mržnje i netolerancije u našem gradu koji vekovima neguje zajedništvo, dobre komšijske odnose i antifašističku tradiciju", naglasio je gradonačelnik.

Đurić očekuje da će daljom istragom biti utvrđeni svi detalji tog incidenta i da će biti adekvatno kažnjeni oni koji su učestvovali u njemu.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike