Nova stanka: Akva voz vređa inteligenciju

Gradski odbor Nove stranke Jagodina kritikovao je lokalnu vlast zbog uvođenja „akva voza“ na liniji Beograd – Jagodina i pozvao građane da se glasno suprotstave režimu koji teži da čitavu državu pretvori u jeftini rijaliti program.

U saopštenju jagodinski odbor Nove stranke ocenio je da uvođenjem „akva voza“ vlast nastavlja cirkusku predstavu na očigled naroda koji teško živi.

„Umesto da ulažu u obrazovanje mladih umova Jagodine, u kvalitet zdravstvenih usluga i socijalnu sigurnost, Palma i njegova ekipa nastavljaju da promovišu svoju cirkus predstavu naočigled svih sugrađana koji teško žive, i ne preostaje im ništa osim da u redu čekaju na ‘3.000 za gospođu’ i ‘posao za sina od ponedeljka'“, navodi se u saopštenju.

GO Nove stranke je ocnenio da sezonski „akva voz“ vređa inteligenciju svih Jagodinaca i Beograđana, ali i da su time građani posramljeni jer u proseku moraju da rade ceo mesec ne bi li sebi i porodici priuštili jednodnevnu zabavu u akva parku.

„Zato GO Nove stranke Jagodina još jednom apeluje na sve svoje komšije da se glasno suprotstave režimu koji teži da čitavu državu pretvori u jeftini rijaliti program, kako bismo svi zajedno jednom za svagda Srbiju poveli putem evropskih vrednosti i kvaliteta života, a ne putem ostvarenja programa ružičastih i srećnih televizija koji udovoljavaju samo najnižim ljudskim porivima“, navodi se u saopštenju.

Prvi „akva voz“ na posebnoj železničkoj liniji Beograd – Jagodina dovezao je danas putnike u Jagodinu. Preduzeće „Srbija voz“ uvelo je ovu železničku liniju zbog velikog interesovanja građana za Jagodinu kao turističku destinaciju. Povratna karta košta 660 dinara, a sa njom se ostvaruje i popust za ulazak u jagodinske atrakcije.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike