Nastavljeno suđenje Belivukovoj grupi, Laliću će biti prikazane fotografije

Sudija je na početku suđenja imala još neka dopunska pitanja za okrivljenog saradnika Srđana Lalića, te ga je pitala ko je od pripadnika grupe bacao ostatke pokojnog Aleksandra Gligorijevića, jer je u jednom iskazu rekao da je bio N. J., a u drugoj V. D., na šta je Lalić rekao da je ipak V. D.

Takođe, sudija je postavila još par pitanja, nakon čega je rekla da će sad Laliću da prikažu foto-dokumentaciju.

Advokati odbrane su se protivili toj odluci, navodeći da druga dva okrivljena-saradnika nisu ispitana, te da bi trebalo prvo svi da budu ispitani nakon čega mogu sva tri okrivljena-saradnika da ispričaju svoja saznanja o fotografijama koje su dokaz tužilaštva.

Sudija je odbila njihove predloge, objašnjavajući da su okrivljeni-saradici Nikola Spasojević i Bojan Hrvatin slušali Lalićevo svedočenje i pročitali optužnicu, te su upoznati sa tom dokumentacijom.

Laliću se prikazuju fotografije prostorija na stadionu FK Partizan, koje su pripadnici ove grupe koristili i zvali "bunker" kako se navodi u optužnici.

Okrivljeni-saradnik tvrdi da je puška sa jedne od fotografija, oružje koje je ubijeni Aleksandar Gligorijević doneo, dodajući da je puška koju je on deneo bila iskrzana.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike