Nakon 10 godina oslobođen optužbi za ubistvo u Obrenovcu

Istom odlukom oslobođena je i S. M. od optužbe da je nakon ubistva pomogla M. G. tako što je bacila u kantu obuću koju je on nosio za vreme ubistva, kao i novčanik i ključeve od stana oštećenog, navedeno je u odluci objavljenoj na sajtu suda.

Apelacioni sud je odbio kao neosnovanu žalbu tužioca i potvrdio prvostepenu presudu, ceneći da je prvostepeni sud pravilnom i svestranom ocenom svih izvedenih dokaza zaključio da nisu dokazani navodi optužbe da su M. G. i S. M. izvršili krivična dela za koja su optuženi.

Optužnicom je M. G. stavljeno na teret da je tog dana došao do stana oštećenog u nameri da od njega iznudi novac, da ga je pretukao na smrt i uzeo novac iz njegovog stana.

S. M. je prema navodima iz optužnice, nakon što joj je okrivljeni rekao da je počinio krivično delo uzela bacila u kantu njegove krvave patike, kao i novčanik i ključ od stana oštećenog.

Nakon ubistva oni su ukradeni novac trošili na garderobu, mobilne telefone, hotel, rentiranje stana i hranu, a u cilju skrivanja osumnjičenog, S. M. je iznajmila stan u Meljaku.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike