Na graničnim prelazima zadržavanja od 60 do 120 minuta

Na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 90 minuta, dok je za ta vozila na graničnim prelazima Kelebija i Batrovci zadržavanje 120 minuta.

Kada je reč o graničnom prelazu Šid, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je oko pola sata, dok na ulazu nema čekanja.

Kako javlja reporter RTS-a pojačan je intezitet saobraćaja na južnom kraku Koridora 10 u oba putna pravca. Više vozila je na izlazu iz Srbije ka Severnoj Makedoniji gde se na graničnom prelazu Preševo formiraju kolone.  

Veće gužve se očekuju tokom vikenda, a kao alternativni prelaz putnicima se savetuje granični prelaz "Prohor Pčinjski", gde su zadržavanja manja. 

 

 

 

 

Pored južne deonice Koridora 10 je Danijela Manić Stojilković. Danijela, kakav je saobraćaj i da li ima gužve na graničnom prelazu Preševo, ka Severnoj Makedoniji i Grčkoj?

 

 

 

(Radio-televizija Srbije)

Напишите коментар