Milićević: Pokazali da nasiljem hoće institucije i vlast

Đorđe Milićević je u pisanoj izjavi ocenio da je to pravo lice onih koji svakodnevno atakuju na predsednika i vladu Srbije, fabrikujući afere i iznoseći najgrublje neistine o ministrima i članovima njihovih porodica.

"Umesto nasilničkog ponašanja i beskrupuloznog napada na Skupštinu Republike Srbije, kao i nasrtaja na skupštinsko obezbeđenje, nije im palo na pamet da konačno pristupe na sednice skupštine i počnu da rade ono zbog čega su dobili mandat i da se na autentično demokratski način bore za interes građana", istakao je Milićević.

Đorđe Milićević je izrazio uverenje da će građani ovako nasilničko ponašanje znati na pravi način da vrednuju na narednim izborima.

"Snaga sile nikada ne može nadjačati snagu argumenata. Rušilački porivi dela opozicije nikada neće ostvariti epilog kakav oni žele, jer Srbija nastavlja putem prosperiteta za dobro svih njenih građana", poručio je Milićević.

Tokom večerašnjeg, 53. protesta "Jedan od pet miliona", građani su šetali od Studentskog trga do zgrade Radio-televizije Srbije i Doma Narodne skupštine.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike