Mihajlović: Niko ne sme nasiljem na ulici da ostvaruje svoje ciljeve

Foto: Novi magazin/ Ivan Šepić

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović saopštila je danas da svako u Srbiji ima pravo da iskaže svoj protest ali da niko, pa ni „Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas ne smeju nasiljem na ulici da ostvaruju svoje ciljeve“.

„Bilo bi dobro da se lideri ;Saveza za Srbiju dogovore i jasno kažu da li su za razgovore sa SNS i ostalim strankama o definisanju izbornih uslova, ili neće razgovore već žele incidente na ulicama“, navela je ona saopštenju.

Mihajlović je događaje ispred Predsedništva osudila kao najnovoviji pokušaj izazivanja nasilja i nereda na ulicama prilikom protesta pristalica opozicionog Saveza za Srbiju.

„Što je manji broj pristalica na protestima opozicije u Beogradu, to više postaju nasilni, a priča o bojkotu se koristi kao opravdanje za poraz na izborima“, navela je ona.

Mihajlović je navela da je SNS-u, više nego bilo kojoj drugoj stranci, stalo da se redovni izbori na proleće održe u skladu sa svim demokratskim i međunarodnim standardima jer ne želi da bilo kakva senka padne na još jednu pobedu koju SNS očekuje.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike