Ko je odgovoran za jučerašnji nestanak petogodišnje devojčice iz vrtića u Kladovu?

Potraga se srećno završila oko 18 časova, devojčica je pronađena. U potragu je uključeno čitavo građanstvo, više o celoj toj priči u izjavi koja sledi.

"U ovom predelu iza mene devojčica je pronađena u nekim popodnevnim časovima, maltene, nekih pola sata pre padanja mraka što je i nama bila želja jer da se desilo da je pao mrak zaista bi bilo otežano tražiti u tom predelu.- Kako se moglo to dogoditi u neko vreme kada su svi bili tu? – Znate kako, to je sada na institucijama da provere celokupnu situaciju i da jednostavno preduzmu mere. Ono što mogu da kažem kao roditelj i kao prosvetni radnik je da svi moramo odgovorno da izvršavamo svoje radne zadatke, da ove situacije se više ne dešavaju na teritoriji opštine Kladovo pa apelujem i na teritoriji cele Srbije", kaže Bojan Božanović, zamenik predsednika opštine Kladovo.

U toku dana razgovarali smo i sa Nininom majkom, doduše telefonom, ona nam je potvrdila da je Nina danas vesela, raspoložena, zdrava i nema nikakvih zdravstvenih problema. Danas neće ići u vrtić, a tako će biti i narednih dana. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa direktorkom vrtića "Neven", međutim ona je danas na službenom putu.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike