Kiša i vetar u sredu, temperatura do 17 stepeni

U sredu ujutru ponegde po kotlinama i u nizijama kratkotrajna magla. U toku dana pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Više padavina se očekuje uveče i u toku noći.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i jak južni i jugozapadni, koji će u toku noći biti u skretanju na severozapadni uz pojačanje i u ostalim krajevima. Najniža temperatura od 3 do 8 stepeni, najviša od 11 do 17 stepeni. 

Sutra pretežno oblačno i malo svežije, mestimično sa kišom, na jugu i sa lokalnim pljuskovima. Vetar umeren i jak, na istoku povremeno i olujni, severozapadni, koji će krajem dana oslabiti uz prestanak padavina i kratkotrajno razvedravanje. Najniža temperatura od 7 do 10 stepeni, najviša od 10 do 14 stepeni.

U petak umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, u košavskom području i na planinama povremeno i jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 3 do 7 stepeni, najviša od 8 stepeni  u Timočkoj Krajini do 15 stepeni na jugu i jugoistoku Srbije.

Prvog dana vikenda pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 9 stepeni, najviša od 10 stepeni do 15 stepeni. 

 

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike