Kako će izgledati Karađorđeva ulica nakon rekonstrukcije

Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović rekao je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a, da je urađen asfaltni sloj u Karađorđevoj – kod raskrsnice ulica Pariske i Sime Markovića. 

"Trenutno se radi deo ulice do Brankovog mosta i da bi ovakvi radovi bili izvedeni bilo je neopphodno da se zatvori ulica na dva dana", izjavio je Mladenović.

Naglasio je da će Karađorđeva i danas biti zatvorena, dok će već od sutra biti vraćena na prethodni režim, što znači prohodnost ulice za saobraćaj od Brankovog mosta do Pariske ulice.

"Crnogorska ulica, koja se spušta od Brankovog mosta ka Karađorđevoj biće zatvorena još dva dana, jer se radi kompletna rekonstrukcija", rekao je Mladenović.

Pomoćnik gradonačelnika je najavio da će Karađorđeva od sledećeg vikenda, tj. od 1. septembra biti puštena za saobraćaj u punom profilu i da će naknadno biti uređeni trotoari.

"Ovom ulicom će već od sledećeg vikenda saobraćaj u punom profilu biti pušten što znači, trake za putna vozila i šine za tramvaje. Osim Karađorđeve od 1. septembra za saobraćaj u punom profilu će biti pušteni i Trg republike, Topličin venac, raksrsnica Takovske sa Ulicom 27. marta, zatim raskrsnica Bulevara Despota Stefana i Džordža Vašingtona, a već je puštena u rad raskrsnica Starine Novaka sa Ulicom Kraljice Marije", precizirao je Mladenović.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike