Kad se otvaraju Trg republike i Karađorđeva

Stojčić je novinarima rekao da su radovi u Karađorđevoj ulici bili obimni i da su podrazumevali i potpunu zamenu svih instalacija.

"Ono što je najvažnije za Beograđane i funkcionisanje saobraćaja u gradu, s obzirom na to da imamo veći broj gradilišta i ulica koje se rekonstruišu, je da je potpuno izvesno da će Karađorđeva ulica i Trg republike od 1. septembra biti funkcionalni za saobraćaj", istakao je Stojčić.

Istakao je da to važi i za Topličin venac i za Park vojvode Vuka gde će, kaže, saobraćaj funkcionisati kao i ranije, osim u delu Ulice Vuka Karadžića koji se nalazi uz Park vojvode Vuka.

Osvrnuvši se na kritike opozicije, rekao je da bivši gradonačelnik Dragan Đilas intenzivno kritikuje sve radove u gradu i da to ne bi činio da je "radio nešto za vreme svog mandata".

"Imamo situaciju da oni sede u svojim kabinetima i iz fotelja napadaju naš rad", rekao je Stojčić i dodao da su preduzeća i radnici pod velikim pritiskom za završe radove kako bi, pre svega, građani Beograda imali rekonstruisane saobraćajnice i uređen grad.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike