Jovanov: Organizovani kriminal stvorio imperiju SBB

Milenko Jovanov u saopštenju ističe da je apsolutno tačna tvrdnja da finansijske transakcije u medijima Đilasa i Šolaka ne samo da podsećaju na organizovani kriminal već je upravo to, kako kaže, organizovani kriminal.

Kako kaže Jovanov, "žute sudije i žuto pravosuđe satkano od brižljivo biranih kadrova na sednicama partijskih organa Demokratske stranke ne dozvoljava da se to klupko razmrsi".

"Ali, to ne treba da čudi, jer i u toj sferi šefuje Dragan Đilas, njegov saradnik Dragan Šolak i njima slični. Da nije tako, već bi se našao način da se istraži i obelodani kako je i pod kojim okolnostima nastala imperija zvana SBB, koja pokriva čak 54 odsto tržišta kablovskih operatera i čitavu mrežu televizija, portala i slično", rekao je Jovanov.

Navodi da imperija zvana SBB i danas preko "političke papazjanije zvane Savez za Srbiju", svojih medija i lažnih dušebrižnika iz fantomskih nevladinih organizacija, pokušava političkim pritiscima i orkestriranom hajkom da uništi "Telekom Srbije".

"Kako bi kompletno tržište telekomunikacija i sve elektronske medije u Srbiji stavila pod šape tandema Đilas-Šolak", dodao je Jovanov.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike