Jovanov: Jeremić će možda, posle debakla konačno shvatiti…

"U kampanji za predsednika Srbije Jeremić je zabavljao narod pričama kako će da pobedi i postane predsednik. Nakon debakla na predsedničkim izborima Jeremić se pokrio ušima po glavi i netragom nestao", dodao je Jovanov, a navodi se u saopštenju SNS-a.

On ukazuje da se Jeremić, međutim, pojavio danas i nastavio da priča isto, samo što će, "po toj njegovoj najnovijoj halucinaciji, pobediti nekakva njegova stranka".

"Kada ponovo doživi debakl, možda će Jeremić konačno shvatiti da narod nema nameru da podržava Tadićevog potrčka i žuti otpadak, da mu ne treba smutljivac koji krije odakle mu milioni evra za kampanju, ko mu ih je dao i zašto, da ni u ludilu ne pomišlja da da glas lažnom patrioti koji Srbiju pljuje kad god može, samo zato što mu je pokazala gde mu je mesto i koji se Srbije seti samo onda kada mu sve druge opcije propadnu, a zadnjica mu se uželi fotelje i krkanluka na račun naroda", piše u saopštenju.

Možda će konačno tada shvatiti da građani Srbije neće da mu dozvole da Srbiju pretvori u sanatorijum za lečenje njegovih frustracija i kompleksa, dodao je Jovanov.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike