Još šest izvlačenja igre „Uzmi račun i pobedi“

Sve pošiljke koje se predaju u pošti ili ubace u sanduče evidentiraju se, žigošu, prebrojavaju i šalju u Glavni poštanski centar u Beogradu. Tu dnevno pristiže između 200.000 i 300.000 pošiljaka za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi".

O bezbednosti pošiljaka brinu poštanski radnici. Glavni poštanski centar u Beogradu pokriven je sa 200 kamera, a svake nedelje u pratnji policije pošiljke se šalju u studio gde je izvlačenje.

"Bezbednost pošiljaka i nepovredivost sadržaja pošiljke, osnovni su postulati kojima se ‘Pošte Srbije’ rukovode u svom poslovanju. Ne samo postulati, nego i zakonska obaveza", naglašava Goran Đerić, direktor funkcije usluga "Pošta Srbije".

Za sve nedoumice besplatno možete da pozovete broj 0800/012018. Do sada je to uradilo 860 građana. Najviše ih je interesovalo da li su ispravni računi ili slipovi koje šalju i kako da pravilno popune kovertu.

"Kovertu za nagradnu igru ćete pravilno popuniti tako što ćete sa ove prednje strane napisati ‘Uzmi račun i pobedi 2018’. To je dovoljno, čak iako imate ova predefinisana polja. Sa zadnje strane, gde se koverta otvara, potrebno je upisati ime i prezime, adresu iz ličnog dokumenta i kontakt telefon. Dakle, to je telefon preko kojeg ćemo Vas pronaći", objasnio je Ivan Radak iz Naleda.

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" prošle godine učestvovalo je 37 odsto građana Srbije. Poslato je osam i po miliona koverata. Ovogodišnji cilj je da se ta brojka nadmaši.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike