Jedan od pet miliona nije pušten na skup kod Borisa Tadića

Pokret Jedan od pet miliona saopštio je da je njihova predstavnica došla na sastanak opozicije koji je sazvao bivši predsednik Boris Tadić, ali da im je u sedištu njegove Socijaldemokratske stranke rečeno da nisu na spisku i da nisu poželjni.

Kako navodi taj pokret, njihova predstavnica Tea Vukadin je došla na sastanak, ali joj je saopšteno da sastanak ipak nije namenjen svim opozicionim organizacijama, te pokret piše u saopštenju da smatra da „samim tim nije ni usmeren ka zajedništvu“.

„Ovim se, nažalost, pokazalo da pojedini lideri i liderčići u javnosti samo glume spremnost za zajedništvo, a iza zavesa vode spiskove, podgrevaju podele i prave klanove. To otkriva i njihovu jedinu ambiciju: da preuzmu vlast i među sobom podele pozicije, a ne da suštinski menjaju sistem i donesu boljitak narodu“, navodi se u tekstu.

Taj pokret je dodao da je jasno da su bivšem predsedniku Srbije „nedostajala svetla reflektora“ i da je imao želju da „priredi medijsku predstavu“, ali da treba da objasni kojim kriterijumima se vodi kada pravi spiskove.

(Novi magazin)

Napišite komentar