Jača saradnja banjalučkog i Aerodroma „Nikola Tesla“

Unapređenje saradnje, aktivnosti u sferi komercijalnog poslovanja, uključujući pomoć pri dovođenju novih avio-kompanija u Banja Luku, bile su glavne teme razgovora u Beogradu između čelnih ljudi Aerodroma "Nikola Tesla" i Međunarodnog aerodroma "Banja Luka".

"Saradnja Aerodroma ‘Nikola Tesla’ i Aerodroma ‘Banja Luka’ zasnovana je na tehničkoj pomoći, koju stručne službe beogradskog aerodroma pružaju kolegama u Banja Luci. Stručna pomoć predstavlja donacije aerodromske opreme i obuke koje Centar za stručno osposobljavanje pruža u oblasti poslova iz zemaljskog opsluživanja", saopšteno iz beogradske vazdušne luke.

Tema današnjeg sastanka bile su i aktivnosti u oblasti komercijalnog poslovanja, koje podrazumevaju pomoć pri dovođenju novih avio-kompanija u Banja Luku.

Sastanku su takođe, u ime Aerodroma Nikola Tesla, prisustvovali i – izvršni direktor Raša Ristivojević, direktor Tehnike Dragan Dimitrijević, direktor Obezbeđivanja Vladimir Mićić, direktor Komercijalnog poslovanja i marketinga Miodrag Mirković, kao i Dario Srdić, šef službe Prihvata i otpreme Međunarodnog aerodroma "Banja Luka".

Predstavnici menadžmenta aerodroma Banja Luka u pratnji kolega sa beogradskog aerodroma obišli su aerodrom "Nikola Tesla", gde su se upoznali sa tehnologijom prihvata i otpreme putnika i prtljaga, opslugom vazduhoplova, kao i izvršenim investicijama u cilju modernizacije i unapređenja infrastrukture Terminala 1 i Terminala 2.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike