Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd: Dođite da dočekamo aktiviste Lokalnog fronta

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd pozvala je danas građane da dođu na jedan od punktova, koje će organizovati na pet lokacija u Beogradu, kako bi razgovarali i iskazali podršku aktivistima Lokalnog fronta na njihovoj ;poslednjoj deonici puta od Kraljeva.

Aktivisti Lokalnog fronta krenuli su peške na skup u Beogradu zakazan za 16. januar povodom godišnjice ubistva lidera Gradanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

„Građani i građanke se mogu pridružiti u toku poslednje deonice ili na nekom od punktova koje ćemo organizovati iskazati svoju podršku u razgovoru sa ekipom Lokalnog fronta“, navela je Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd.

Lokacije punktova su: Petlovo brdo – Borići, Vidikovac (kod OMV-a), Cerak Vinogradi, Ada Ciganlija i BIGZ.

„Ne pristajući na činjenicu da u našoj zemlji političko delovanje može biti razlog za gubitak života i nasilje, a da je građanima ostavljeno jedino pokoravanje, iskazujući veliku ličnu hrabrost i upornost, Lokalni front je u znak protesta odlučio da na protest 16. januara u Beogradu, krene pešice iz Kraljeva“, navela je Inicijativa.

Tačno vreme prolaska kolone biće naknadno objavljivano, a sve vesti sa puta mogu se pratiti na stranici Lokalnog fronta.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike