Glišić: SNS će izneti jasan stav o svim pitanjima

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je da će SNS danas na stranačkim organima zauzeti jasan stav o „svim pitanjima“ i o „ultimatumu“ opozicije, a biće otvorena debata i o vanrednim izborima.

On je za TV Pink rekao da će danas pre sednice Glavnog odbora i Izvršnog odbora u Sava centru, na Predsedništvu stranke lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneti svoj stav o svemu onome „što se dešavalo u poslednje vreme“.

„Predsednik stranke će dati svoj stav, potom pred svim stranačkim organima nakon toga ćemo se izjasniti, ali moram da kažem da nametanje bilo kakvih ultimatuma i vršenje bilo kakvog vida pritiska na nas od strane onih za koje nisam siguran da mogu cenzus da pređu je nešto što nećemo dozvoliti“, rekao je Glišić.

Opozicija je sa protesta 13. aprila u Beogradu uputila zahteve da se formira zajednička komisija vlasti i opozicije za definisanje fer i poštenih izbornih uslova, izbor novog sastava Regulatornog tela za elektronske medije (REM) i izbor tehničkog i uređivačkog tima Radio-televizije Srbije i Radio-televizije Vojvodine.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike