Doček Srpske nove godine

U Beogradu će Srpska nova godina biti obeležena velikim vatrometom ispred Hrama Svetog Save, a jedini organizovani doček je ispred opštine Zvezdara.

U Novom Sadu na više od 20 lokacija organizuju se koncerti. Ulaznice za nastupe Divne Ljubojević, "Lajbaha", sastava "Imar", čiji će specijalni gost biti Slobodan Trkulja, Kaliopi, Nikole Vranjkovića, Dušana Svilara sa tamburašima i modernog cirkusa "Kabarebre" sa Aleksandrom Dujinom, već su rasprodate.

Ograničen broj ulaznica preostao je za koncert Zorana Predina i Matije Dedića u Novosadskoj sinagogi, Paula Riča iz Francuske, Laga, Klausa i Teče u "Fabrici", Neconea, "Frajdej svega", Jančeza, Rašida i Jeah Lefta u "Kvartetu", a Netiksa, Kodeksa i Senzora u "Firči tink tank studiju", kao i Marčela i "Napetog kvinteta/Mutant urban dens ansambla" u "Gerila baru" i disko večeri u "Ledenoj šumi".

Veliki broj programa biće besplatan za posetioce. 

Doček Nove godine i ove godine će biti organizovan na Gradskom trgu u Čačku, uz Dejana Petrovića i Big bend orkestar, a u ponoć će uslediti raskošan vatromet.

Organizovani doček Srpske nove godine biće i Nišu, Jagodini, Somboru i drugim gradovima širom zemlje.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike