Desetoro povređeno u saobraćaju u Beogradu, među njima i dvoje dece

Na ulicama Beograda protekle noći u saobraćajnim nezgodama povređeno je deset osoba, među kojima i dvoje dece, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Saradnik Hitne pomoći za komunikaciju sa medijima Mirko Lutovac rekao je agenciji Beta da je muškarac (71) teško povređen u saobraćajnoj nezgodi nešto pre ponoći u Karađorđevoj ulici zbog čega je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Oko 23 časa u saobraćajnoj nezgodi u Višnjičkoj ulici lakše su povređene dve žene od 78 i 53 godine i muškarac od 55 godina, dok je u udesu u ulici Dimitrija Tucovića oko 20.35 povređen petogodišnji dečak, koji je posle ukazane pomoći prevezen u Urgentni centar.

Na Ostružničkom mostu oko 19.30 lakše su povređena dva mladića od 28 i 32 godine, devojka (24) i trogodišnje dete, dok je u nezgodi u Velikomoravskoj ulici lakše povrede zadobila žena (49) posle čega je prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći u Beogradu bilo je i dosta alkoholisanih ljudi. Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 98 puta, od čega su 23 intervencije bile na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici i astmatičari.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike