Crna Gora, pronađen kamion sa cigaretama vredan milion evra

Prethodno je Specijalno tužilaštvo saopštilo da postoji sumnja da su pojedini službenici Uprave prihoda i carina odvezli kamion pun cigareta čija je vrednost oko milion evra.

"Nema šale sa državom. Uzvraćamo udarac. Pozdravljamo brzu reakciju nadležnih u nastavku suzbijanja krijumčarenja nelegalnih cigareta. Obećali smo i uradili: borba protiv kriminala bez pardona", poručio je Dritan Abazović.

Prema saznanjima portala RTCG, uhapšen je i službenik Uprave prihoda i carina zbog sumnje da je umešan u krađu ovih cigareta.

Polovinom ove godine objavljeno je da je Uprava prihoda i carina organizovala u nikšićkoj privatnoj fabrici "Javorak" paljenje veće količine zaplenjenih cigareta pred komisijom, koju je imenovao Rade Milošević.  

Direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević dao je izjavu u policiji. Milošević je saopštio da nije priveden niti uhapšen u sinoćnoj akciji Specijalnog državnog tužilaštva u Nikšiću, već da se odazvao pozivu policije u svojstvu građanina i pružio svu potrebnu dokumentaciju koja je od njega tražena na uvid nadležnim organima.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike