Centar za mlade talente „Šnajder Elektrika“ u užem izboru za Grand Prix CCIFS

Ovo prestižno priznanje dodeljuje se godinama unazad kompanijama koje su dale izuzetan doprinos na polju društveno-odgovornog poslovanja, a Fondacija kompanije "Šnajder Elektrik", nesebično ulagavši u mlade talente, zasluženo se našla u najužem izboru za nagradu, saopštila je kompanija.

Fondacija Centar za mlade talente (https://cmt.edu.rs/) kompanije "Šnajder Elektrik" ove godine slavi 10 godina postojanja.

Od samog starta rada Fondacije, organizovani su besplatni časovi za osnovce i srednjoškolce iz matematike i programiranja koji su prilagođeni različitim nivoima znanja svakog polaznika. Tokom pune decenije, nastavu je pohađalo 6.149 polaznika, realizovano je 5643 sati nastave, od čega čak 535 sati i 2.330 polaznika tokom 2021. godine.

"Kako ‘Šnajder Elektrik’ već 20 godina uspešno posluje u Srbiji, verujemo da je svaki naš uspeh rezultat plodonosne i dugogodišnje saradnje sa našim partnerima. Zato vas ovom prilikom pozivam da nam, glasajući za Fondaciju Schneider Electric u kategoriji Grand Prix za Društveno odgovorno poslovanje putem ovog linka, pomognete da se popnemo na pobedničko postolje i ponesemo ovu laskavu titulu", saopštila je kompanija.

Glasanje je otvoreno do 08. maja.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike