Bdenje za Anu Volš u Kohasetu; Boston gloub navodi da joj je 2014. prećeno smrću

Godinu dana pre nego što su se verili, Ana Volš, tada Ana Knip, rekla je policiji da joj je muškarac pretio tokom telefonskog poziva i rekao da će "ubiti (nju) i njenog prijatelja".

U policijskom izveštaju nije identifikovan čovek koji je pretio, ali se navodi da osumnjičeni živi u Bostonu. Osoba koja je upoznata sa trenutnom istragom, rekla je za Boston gloub da je tada bila reč o njenom sadašnjem suprugu Brajanu Volšu.

Portparolka Metropoliten policije rekla je da je slučaj zatvoren nakon što je Ana Volš odbila da sarađuje.

Meštani Kohaseta, grada u kojem je Ana živela sa svojim suprugom i troje dece, okupili su se u znak podrške, a održano je i bdenje tokom kojeg su se poglavari različitih verskih zajednica molili za Beograđanku.

Liza Fulton iz ovog grada rekla je da je to prilično mala i tesno povezana zajednica i da je Anin nestanak potresao ceo njihov svet.

Da podsetimo, suprug nestale Beograđanke Brajan Volš (47) trenutno je u pritvoru zbog navodnog obmanjivanja policije koja za Anom traga od 4. januara, kada su njen nestanak prijavile kolege iz Vašingtona.

Istražitelji su pronašli krv i krvavi nož u podrumu kuće porodice Volš, a, prema izvorima Si-En-Ena, u istoriji internet pretrage na uređajima Brajana Volša pronađeni su upiti "kako se rešiti tela žene od 52 kilograma" i "kako raskomadati telo". On je potrošio i stotine dolara na kupovinu sredstava za čišćenje.

U deponiji i kontejnerima koji se nalaze u blizini zgrade u kojoj živi Brajanova majka Dajana, pronađeni su predmeti koji su takođe predmet istrage.

Brajan Volš je, inače, na uslovnoj kazni i nosi narukvicu za praćenje zbog prodaje lažnih slika Endija Vorhola 2016. godine. Istraga je utvrdila i da je prekršio tu uslovnu kaznu, zbog koje nije mogao da ode i sa suprugom živi u Vašingtonu. U noći u kojoj je nestala, trebalo je da otputuje u Vašington gde je radila u agenciji za nekretnine, a gde Volšovi imaju i kuću.

(Radio-televizija Srbije)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike