Bastać pozvan u policiju zbog slučaja „Lešnjak“, dao izjavu

Kako saznaje N1, predsednik opštine Stari grad i član Predsedništva Stranke slobode i pravde dao je jutros izjavu u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala povodom slučaja Lešnjak.

Marku Bastaću je jutros, kako piše N1, nešto posle 7h, policija uručila poziv da u svojstvu građanina da izjavu u vezi sa slučajem Lešnjak i on je odmah krenuo sa njima. Posle davanja izjave u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Bastać nije zadržan od strane nadležnih.

N1 saznaje da je isti poziv kao i Bastać – da u svojstvu građana daju izjavu policiji u vezi sa slučajem Lešnjak, dobilo još nekoliko osoba, koje su se, takođe, odmah odazvale tom pozivu.

Podsetimo, predsednik opštine Stari grad i funkcioner Stranke Slobode i pravde Marko Bastać izjavio je, početkom novembra, da je spreman da ode u policiju na informativni razgovor zbog optužbi o umešanosti u korupciju i mučenje, koje je izneo njegov kum Lazar Lešnjak ističući da se to o čemu Lešnjak govori nikada nije dogodilo. On je tada izjavio da „pretpostavlja da Lešnjak neistine iznosi jer je ucenjen, ali da ne zna čime“.

(Novi magazin)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike