Američki gej vojnici pretučeni u Zadru

Vojnike, koji su u Zadru bili na odmoru, u subotu veče je pretukla grupa mladića, dok su igrali na podijumu, u zadarskom noćnom klubu "Opera".

Oni su primljeni u Hitnu, gde su pregledani.

Jedan od njih opisao je u videu na svom Instagram profilu što se dogodilo. Poručio je da su dobro.

"Vidim da mnogi žele saznati što se tačno dogodilo. Primam jako puno poruka, potrudiću se da na sve njih odgovorim. Ukratko, sinoć su mene i mog prijatelja zaskočila desetorica Hrvata i skoro smo pritom izgubili živote. U jednom trenutku me jedan muškarac držao, a trojica udarala. Tada mi se sve zacrnilo. Izgubio sam svest", navodi u videu jedan od vojnika, prenosi Indeks.

Dodaje da su se spasli zahvaljujući jednoj devojci koja ih je izvukla iz kluba i odvezla u bolnicu.

"Jedna devojka koju smo tamo upoznali koja je neverovatna, voleću je do kraja života, ona je sada moj anđeo; ona i njena prijateljica su nas odvezle u bolnicu. U bolnici su nas odmah poslali na rendgen, nisu nam pre toga opipali puls ili slično, nije ih bilo briga", tvrdi Amerikanac u videu

Kako je objavio zadarski.hr radi se o tamnoputim gej mladićima koji su se zabavljali u zadarskom noćnom klubu Opera, a koji su otvoreno pokazali da su homoseksualci.

Jedan od napadnutih objavio je na svom profilu video za koji kaže da je prethodio napadu.

Iz zadarske policije navode da su kod mladića konstatovane lakše telesne povrede. 

"U noći sa subote na nedelju oko 3.20 zaprimljena je dojava da je u jednom ugostiteljskom objektu na Obali kralja Tomislava došlo do naguravanja između više osoba. Po dolasku, policijski službenici zatekli su dva američka državljanina u dobi od 24 i 25 godina koji su imali ozljede te su prevezeni u bolnicu. Mladiću od 24 godine konstatirane su lakše tjelesne ozljede, a 25-godišnjak je dobio liječničku pomoć. Izvidi su u tijeku", rekla je Indeksu portparolka zadarske policije.

Dodala je da je istraga u toku.

(Radio-televizija Srbije)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike