Konačno jednostavno rešenje za Guglove aplikacije na Huavej telefonima

Ko se jednom opredelio za Huavej (Huawei) telefon retko je posle toga menjao brend. Kada korisnike pitate zašto su mu lojalni, navešće kao argumente kvalitet, jednostavno korišćenje, pouzdanost, pa i cenu.

Jedina primedba nema veze sa samim aparatom već sa političkom odlukom da se Guglove (Google) aplikacije, na koje su mnogi korisnici navikli, ne mogu fabrički instalirati na nove telefone.

Huavej je uspeo da prevlada tu prepreku i omogućio svim korisnicima telefona da lako i jednostavno skidaju sve aplikacije preko AppGallery prodavnice aplikacija.

Korišćenje je jednostavno. Odmah nakon što otvorite AppGallery, koja se već nalazi na pametnom Huavejevom telefonu, sve popularne aplikacije biće izdvojene. Kada pritisnete na „install“ prve željene Gugl aplikacije, uz skidanje te aplikacije, skinuće se i Gbox, aplikacija treće strane koja omogućava nesmetano skidanje svih Guglovih aplikacija sa AppGallery prodavnice.

Nakon toga će se sve ostale aplikacije sa AppGallery skidati u sekundi, sigurno i bezbedno jer je Huavej testirao sve aplikacije i zaštitio ceo ciklus – od verifikacije sve do preuzimanja aplikacije.

Vlasnici novih Huavej telefona će uz pomoć AppGallery skidati mnoge popularne Gugl aplikacije, kao što su: Gmail, Google Marѕ, Google Tranѕlate, Google Dosѕ, Google Newѕ, Google Ѕheetѕ, Google Earth, Google Rhotoѕ, Google Drіve, Drorboh.

AppGallery omogućava skidanje i drugih aplikacija poput Jutjuba (YouTube), Instagrama (Instagram), Tiktoka (TikTok), Fejsbuka (Facebook), Votsapa (Whatsapp), Vajbera (Viber), Er bi-en-bija (Airbnb), Canva, CapCut, Duolingo, HBO Max…

Nadalje se telefon koristi normalno, korisnik se bez problema loguje na svoj Google nalog i koristi ga na način na koji je navikao, može da instalira sve aplikacije bez ograničenja.

Može se reći da je zahvaljujući Gbox-u prevaziđeni izazovi koji su brinuli korisnike Huavej telefona, a AppGallery se nameće kao treći ključni igrač na tržištu aplikacija za mobilne uređaje, uz AppStore i GooglePlay.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike