Daktela četbot može da obavlja čak 1.700 razgovora u minutu, šta će biti sa operaterima

Daktela Četbot predstavlja najnoviju evoluciju u interakciji sa klijentima. Pamti kontekst interakcije, omugućavajući korisnicima da lakše i brže pronađu odgovore na složena pitanja. Sve to je zasnovano na naprednoj veštačkoj inteligenciji koja može da odgovori na širok spektar pitanja, bilo da su to osnovne informacije o poslovanju ili konkretna pitanja o proizvodima ili uslugama, na bilo kom jeziku.

„Naravno da je trenutno veštačka inteligencija u žiži i da odlično može da obavi mnoge zadatke, možda bolje nego ljudi. Ali mnoge zadatke i dalje nije moguće obaviti pomoću veštačke inteligencije.Trenutno je veštačka inteligencija idealna za neke jednostavne zadatke, za zadatke koji već imaju neku strukturu, jer joj možete reći kako je struktura pripremljena za određeni posao, onda ih ona može brže rešiti, što sa ljudima nije moguće“, rekao je Rihard Bar.

Prva implementirana funkcionalnost je sumiranje komunikacione niti, što omogućava korisniku da u nekoliko tačaka sazna o čemu se radi u komunikaciji između agenta i kupca.

Novo rešenje eleminiše potrebu za čitanjem svih elektronskih poruka i drugih tekstualnih komunikacija koje se nalaze u niti. ChatGPT značajno ubrzava orijentaciju u sistemu, posebno u listama pojedinačnih zahteva kupaca, a agentu omogućava brz pregled istorije korisnika tokom direktne komunikacije sa njima.

„Sada imamo čet botove, vois botove i možda i-mejl botove koji su takođe kanali komunikacije koji se mnogo koriste u obavljanju jednostavnih procesa ili zadataka. Ono što je zaista savršeno je što oni rade 24/7. Ne morate ih dugo i iznova obučavati kao zaposlene ako vaš zaposleni da otkaz. Ne morate ih učiti kako da rade, kako da koriste vaš sistem. Jednom kada naučite bota kako da reši problem, on će to bilo kada i savršeno obaviti jer je nemoguće da napravi grešku”, dodao je Bar.

Botovi su korisni bilo kojoj kompaniji koja ima na primer više od desetoro zaposlenih, jer sa toliko osoba postoji ogromna količina komunikacije koju treba pokriti.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike